Deltatt i terminfesta løp hvert år i dette århundre

Dette er første drypp i å publisere litt statistikk og historisk stoff på hjemmesiden i tiden fram mot jul. Det blir ikke en daglig julekalender, men vil komme litt i rykk og napp. Sannsynligvis noe etter jul og på nyåret også.

Deltatt i terminfesta løp hvert år i dette århundre

I skrivende stund er det 443 personer som har deltatt i terminfestede løp minst en gang for Hamar o-klubb på denne siden av årtusenskiftet, men bare 18 personer har deltatt alle årene!!
I 2013 var vi 29 stykker på lista over de som hadde deltatt i terminfestede løp for Hamar OK hvert år fra og med år 2000, altså i dette århundre (eller årtusen om man vil). I 2014 forsvant 5 personer på lista; Simen Jevne Arnesen, Trine Lise Strøm, Ingrid Ljones, Sara Græsli og Jan Olav Tuterud. Da var vi 24 stykker igjen. I 2015 var alle disse 24 å finne på startstreken i minst ett terminfestet løp, så det var fremdeles 24 stykker igjen på lista. I fjor falt Kristian Græsli ut av lista, slik at foran årets sesong (kalenderåret 2017) var det 23 personer som hadde løpt terminfesta løp alle sesongene. Fem av disse har fremdeles ikke startet i noe terminfestet løp i 2017; Gunnhild Ljones, Hans Ruud, Inger Johanne Ruud, Ivar Vamnes og Ole-Johan Vangen. Det er fremdeles noen løp igjen før nyttår, så det er ikke for sent å redde æren og fortsatt stå på denne eksklusive lista! Tøffen/Tøffelen på hjemmebane 25. november er en ypperlig mulighet.

Disse 18 har allerede sikret sitt attende år på rad i dette århundre:
Arne Arnesen
Harald Brekke
Marith Brekke
Jørgen Elisenberg
Liv Feiring
Trond Feiring
Knut Fjæstad
Bente Grøndalen
Erik Grøndalen
Lars Grøndalen
Terje Gudbrandsen
Frode Hjorth
Anne-Guri Jevne
Einar Lund
Edgar Myrvold
Trond Ivar Tømmervold
Inger E. Vamnes
Harald Volden

Det er selvsagt noen som burde være på lista, men av ulike årsaker har måttet stå over en sesong eller to. Naturlig også at de som har startet sin o-karriere etter år 2000, eller meldt overgang til klubben senere enn år 2000, ikke kan komme på denne eksklusive lista. Klubben har også 34 sesonger på baken i forrige århundre. Et par av personene på lista over har kanskje løpt terminfesta løp for Hamar OK i alle de årene også!! Dessverre mangler vi komplett oversikt fra før år 2000.

0 Kommentarer

Kategorier: NyheterAntall visninger: 528

Tags:

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no