HAmar Orienteringsklubb

Hamar orienteringsklubb ble stiftet 26. januar 1966 av medlemmer fra o-gruppene i Hamar-kameratene og Hamar IL.

Hamar o-klubb er Hedmarks største spesialklubb for orientering med nærmere 300 medlemmer. Klubben har i mange år hatt bra rekruttering og en aktiv ungdomsgruppe.

Hamar orienteringsklubb står tilsluttet Norges orienteringsforbund og Norges idrettsforbund og er underlagt de lover og regler som til enhver tid gjelder for disse.

Klubben har for sesongen 2016 inngått en avtale med Vang ol om samarbeid. Avtalen gjelder samarbeid om felles treningsløp og fellestreninger for Råtasser. Klubben har også inngått ny samarbeidsavtale for juniorgruppen om spesialtreninger mht. o-teknisk trening. Klubbene som er tilslutten denne avtalen er Vang ol, Vallset/Stange ol, Løten ol og Ringsaker ol. Klubbene går inn med hver sine trenere i avtalen og samarbeider om å lage de o-tekniske øktene.

Fellestreningene for 2016 vil derfor foregå i nærterreng i og rundt Hamar. All informasjon om klubbens fellestrening ligger på klubbens hjemmeside. Aktivitetskalenderen vil til enhver tid oppdateres og det er denne som er gjeldene.

Hamar OK, sammen med Løten OL, er tildelt NM-sprint og NM sprintstafett i 2017. Disse arrangementene er lagt inn i de tradisjonelle Pinseløpene. Vi ønsker alle velkomne til sprint i Hamar by i 2017!

Internett-adresse (hjemmeside): http://www.hamarok.no
E-post, hjemmesiden: post@hamarok.no